Gabriela Firea de Argeș! O primăriță nu își acceptă înfrângerea!

508
anonima

Situațiile de la București se repetă în Argeș! Fosta primăriță de la Ștefănești tună și fulgeră după ce a pierdut alegerile cu un scor rușinos.

Ioana Jenica Dumitru susține că s-au furat voturi, iar acest lucru a dus ca rezultale să fie influențate în defavoarea ei.

„Ultima bătaie de joc la adresa cetățenilor a fost numararea voturilor în anumite secții de vot. Suntem mai “tari” ca la Sectorul 1!

De ieri până astăzi, componența din Consiliul Local Stefanesti s-a schimbat de câteva ori. Multi și-au găsit voturile la coș, alții, cum sunt și eu, m-am culcat liniștită că am 2 consilieri iar azi eram doar eu. Unii încă mai speră la numaratoarea de la ora 5 de azi.eu… Să trăiți cum ați votat!psd-5 consilieri,pnl-2, pmp-3, usr-2, per-, PNR-1, ProRomania-1, independenti 2” a postat Jenica Dumitru.
Patru ani de circ și scandal la Primăria Ștefănești
Mandatul Ioanei Jenica Dumitru ar putea fi caracterizat prin două cuvinte: circ și scandal. Patru ani, cât a deținut funcția de edil al Orașului Brătienilor, Jenica Dumitru nu a promovat niciun proiect benefic localității, dar în schimb a fost ajutată de familie să creeze scandaluri în consiliile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here