prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Gălan deschide scorul, Sportul câştigă…

Profitând că n-au jucat în etapa de sâmbătă, CS Mioveni şi Sportul Studenţesc au susţinut un meci de pregătire la Mioveni. Antrenorul Flavius Stoican nu a folosit mai mulţi jucători care duc greul în campionat, precum şi pe cei mai experimentaţi, şi a apelat la mulţi  juniori din lot. Studenţii bucureşteni, lideri în prima serie a Ligii a II-a, au câştigat cu scorul de 2 – 1, după ce galben-verzii reuşiseră deschiderea scorului. Antrenorul Flavius Stoican nu i-a folosit în acest  meci pe Marius Pasăre, Bogdan Stoica, Mihai Olteanu, Emil Dică, Andrei Mărgăritescu, Rică Neaga şi Lucian Răduţă.
Două penaltyuri
În minutul 57, mijlocaşul Gălan a înscris după o centrare venită de pe partea dreaptă, dar bucureştenii au egalat opt minute mai târziu prin Ferfelea, care a transformat un penalty după un fault al lui Mocanu în suprafaţa de pedeapsă. Peste alte 10 minute, arbitrul Cătălin Popa a mai dictat perfec justificat un alt penalty, de data aceasta portarul Octavian Popescu faultându-l în careu pe Mărgărit.
CS Mioveni cu Dănălache – Cotigă, Miulescu, Creţu, Dumitrache – Mazilu, Năstăsie, Panait, Gălan, I. Stancu – Simion. În repriza a doua, antrenorul Flavius Stoican i-a mai trimis în teren pe Octavian Popescu, Tănase, Mocanu, Biceanu, Zaharia, Iamandi şi Bogdan Stancu II.
Sportul Studenţesc: Tudor – Cioranu, Dani Lung, Nistor, Ferfelea – V. Lazăr, Băniţă, C. Mihai, Patriche – Novac, Dobre. Au mai jucat: Vâlceanu, Barbu, Chiriţă, Popa, Mareş, Mărgărit, Văduva, Paţurcă. Antrenor Virgil Andronache.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs