prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Gata! Uitați de play-off!” Neagoe a răbufnit după victoria chinuită cu Progresul Spartac!

Eugen Neagoe, antrenorul FC Argeș, a răbufnit după victoria chinuită de sâmbătă cu Progresul Spartac, încheiată cu 1-0 pentru piteșteni, și și-a acuzat elevii de o prestație foarte slabă. Tehnicianul a declarat după că este dezamăgit de marea majoritate a jucătorilor și nu își poate explica cum, în repriza a doua, fotbaliștii nu au reușit să creeze ocazii de gol, deși adversarul a rămas în zece jucători.  

CITEȘTE ȘI: VIDEO. SUTE DE MUNCITORI ȘI 300 DE UTILAJE PE DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! INCREDIBIL CÂT DE REPEDE AVANSEAZĂ LUCRĂRILE!

„Sunt dezamăgit de marea majoritate a jucătorilor, nu ne putem prezenta cum am făcut-o în repriza a doua. Jucătorii nu își explică evoluția, cum să o explici? Adversarii au fost în 10 oameni și tu efectiv ai frică să ataci poarta adversă. O a doua repriză foarte slabă, poate cea mai slabă. Dar, trebuie să se trezească! Ok, gata, uitați de play-off, trebuie să vă concentrați pe ce aveți de făcut! Mai avem meciuri și trebuie să arătăm că știm să jucăm fotbal. În repriza a doua chiar am jucat modest, nu am jucat nimic! Trebuie să ne trezim! Jucătorii intră pe teren, trebuie să se trezească, nu au voie să se prezinte de situația asta. Le-am spus: ‘Nu poți să te comporți de maniera asta, trebuie să se respecte jucătorul pe el! E fotbalist profesionist, nu trebuie să vină în fața suporterilor și să se comporte așa, ca în repriza a doua”, a spus Eugen Neagoe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs