Gelu Diaconu o desființează pe Dăncilă după o gafă ‘impardonabilă’: ‘Nici măcar nu are atributul prostiei amuzante care ar mai putea genera simpatie’

DISTRIBUIȚI
gelu diaconu

„Guvernul lui Dragnea, o rusine nationala istorica!”, susține fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, făcând trimitere la gafa premierului Dăncilă care a confundat Priștina cu Podgorița chiar în timp ce se afla în vizită în capitala Muntenegrului.

„Oricat de ingaduitori am fi cu o persoana publica, menajand-o pe motiv ca e femeie, nu poti sa nu te intrebi ce naiba cauta fiinta asta in fruntea guvernului roman?

Colcaie confuzia, in special economica, in capul acestei doamne. Recita papagaliceste texte puse in fata de altii si face gafe dupa gafe demne de un Zaroni contemporan.

Nici macar nu are atributul prostiei amuzante care ar mai putea genera simpatie. Sau al inadecvarii la functie.

Nu! Cucoana aceasta este pur si simplu o caraghioasa complet inculta, cocotata in (poate) cea mai importanta functie a statului.
Sa te duci in vizita in Muntenegru si sa te trezesti la Pristina este absolut antologic.
Am momente, ca acesta, cand imi crapa obrazul de rusine ca sunt roman. Gheorghiu-Dej sau Ilie Verdet erau doctori docenti fata de femeia asta.

Daca adaugati si faptul ca jumatate din membrii guvernului sunt la nivelul doamnei acesteia, aveti explicatia drumului catre dezastru: un urechist cu aere de dandy european la finante, un abulic absent la energie, un semianalfabet la economie, un sarac cu duhul la transporturi, etc., etc.

Intre timp legea off-shore s-a fasait, la fel plafonarea pretului la gaze (suficienta poate doar cat sa manipuleze unii bursa), infiintarea struto-camilei numita Fond Suveran e blocata pentru ca avizatorilor unei noi H.G le e frica de puscarie, pesta porcina se transforma intr-o adevarata tragedie, inflatia ne diminueaza veniturile iar echilibrele macro sunt periclitate.

In anul Centenarului nu obscenitatea mesajelor, gen “-uie PSD” trebuie criticata, ci nesimtitii analfabeti care au acceptat sa fie marioneta lui Dragnea.”, scrie Diaconu, pe Facebook.