Gelu Tofan, previziuni sumbre: „Dacă acest buget nu va fi votat, guvernul va cădea”

Primarii din Argeș și din țară sunt disperați! Liviu Dragnea împreună cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici întârzie să vină cu proiectul de buget. Mai multe primării riscă să intre în faliment, iar din primele date furnizate alocările de la Guvern vor fi semnificativ reduse.

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeș a criticat acțiunile social democraților că vor să greveze și mai mult buegetele locale prin transferul contribuțiilor pentru asistență socială de la bugetul național la cel local.

Distribuie prietenilor

„Este o fierbere foarte mare la construirea bugetului. Mai mulți primari de muncipiiau participat la dezbateri și și-au arătat nemulțumirea. În proiectul propus se transferă toate cheltuielile pentru asiguri sociale la consiliile locale. Aceste sume se ridică la un miliard de euro la nivel naţional” a declarat Gelu Tofan.

Mai mult, liberalul susține că dacă proiectul de buget nu va fi adoptat de Parlament, Guvernul Dăncilă va fi demis. „Dacă acest buget nu va fi votat, guvernul va cădea. Nu ne bucurăm ca loiberali de acest fapt, dar riscăm ca acesta să fie aprobat de către localități aproape de Paști” a mai adăugat Tofan.