GELU TOFAN, PURTĂTOR DE CUVÂNT PNL ARGEȘ: ”PNL PITEȘTI VA DA VICEPRIMARUL MUNICIPIULUI, ÎNSĂ NU DATORITĂ LUI RADU PERIANU. CI DATORITĂ MUNCII UNEI ECHIPE PERFORMANTE!”

487

Având în vedere unele considerații nereale care au apărut în spațiul public despre rezultatele alegerilor de anul acesta, se impun câteva observații.
Purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, a făcut următoarea declarație:
”Vreau să încep prin a mulțumi electoratului argeșean care a fost, cu ocazia acestor alegeri, alături de PNL.

Îmi doresc ca persoanele care și-au manifestat altă opțiune politică să fie mulțumite și împăcate cu alegerea făcută. Este democrație și noi respectăm fiecare alegere.
Politic vorbind, PNL Argeș a crescut foarte mult, în comparație cu rezultatele obținute în anul 2016.

În aceste zile se lucrează la secretariatul partidului pentru centralizarea datelor și știm că PNL Argeș a crescut spectaculos.
Cifrele pe care le avem până acum sunt următoarele:
– în 2016, PNL a obținut 55.000 de voturi (21.96%)
– în 2020, PNL Argeș a obținut 69.909 voturi (28,2%)

Astfel, în Consiliul Local Pitești au intrat 7 consilieri PNL, față de 4, câți au intrat în 2016. Iar în Consiliul Județean Argeș au intrat 11 consilieri, față de 8 în 2016. În unele situații, efectiv s-a dublat numărul consilierilor!

Consecința este că PNL poate face majorități în diferite Consilii Locale de pe teritoriul județului și cu USR poate face o majoritate lejeră la Pitești.  În astfel de situații, se întâmplă ca indivizi marginali din partid care umplu rețelele de socializare cu ”fake-news”-uri să nu-și poată reține frustrarea. Ne pare rău că Radu Perianu, cere acum demisia președintelui Adrian Miuțescu, nu este capabil să recunoască o creștere evidentă.
Radu Perianu este același personaj care a refuzat postul de viceprimar PNL atunci când a avut ocazia să primească această funcție.

Este același personaj care nu muncește pentru PNL și este absent în campaniile electorale și, mai mult decât atât, este omul care folosește aceeași listă de semnături împotriva lui Adrian Miuțescu, listă pe care a folosit-o de fiecare dată, inclusiv când s-a folosit de notorietatea și de numele lui Rareș Bogdan pe care îl dorea președinte la PNL Argeș, deși acesta era europarlamentar.

Îi transmitem lui Radu Perianu că este binevenit la munca de partid, nu la aruncatul cu pietre de pe margine! Și îi sugerăm să analizeze procentele din 2020 comparativ cu cele din 2016. Până când se vor lămuri lucrurile, ar fi o dovadă de caracter din partea lui Radu Perianu să nu mai mintă în presă, fiindcă se face de râs. PNL Pitești are, la această oră, capacitatea de a da un viceprimar municipiului – și nu datorită colegului Radu Perianu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here