prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Generalul Tudosoiu: Profesorul acuzat de la Brătianu va fi suspendat!

Profesorul de la Colegiul Național IC Brătianu riscă să fie dat afară după ce a fost acuzat că a abuzat sexual o copilă în incinta unității școlare, a anunțat inspectorul general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu. Acesta a declarat că îl cunoaște pe cadrul didactic și, chiar sunt colegi de catedră, iar când a aflat de cele întâmplate s-a șocat, atât el, cât și tot colectivul profesoral de la renumitul colegiu. De asemenea, „Generalul” a anunțat că profesorul va fi suspendat pe perioada cercetărilor.

CITEȘTE ȘI: UN NOU DRUM EXPRES – DAT ÎN FOLOSINȚĂ! ANUNȚUL MOMENTULUI!

„Îl cunosc pe profesor, suntem colegi de catedră, la aceeași catedră, la același Colegoiu. A fost șoc pentru toată lumea când am aflat, pentru mine, pentru profesori, pentru ceilalți doi colegi din aceeași catedră de educație fizică și pentru direcțiunea școlii. Astăzi, când lucrurile au luat o amploare deosebită iar profesorul a fost reținut pentru 30 zile, este șoc pentru toată cancelaria, pentru elevi. Deja toată lumea este șocată și vorbește numai despre acest lucru. Este șoc pentru că niciodată nu am avut, nici eu, nici colegii mei, vreun semn sau vreo suspiciune despre o situație de genul acesta. Eu nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva.

Din punct de vedere al activității profesorului, în mod sigur contractul îi va fi suspendat până în momentul în care organele de cercetare penală vor dispune o măsură, iar dacă se primește o sentință în sensul infracțiunii pe care a comis-o este foarte posibil să-și piardă locul de muncă, să nu mai aibă dreptul de a profesa în învățământ niciodată” a declarat Dumitru Tudosoiu.

Vă reamintim faptul că unul dintre cei mai apreciați și iubiți profesori ai Colegiului Național „I.C.Brătianu” a fost arestat pentru 30 de zile, acuzațiile fiind foarte grave. Din primele informații, se pare că profesorul a abuzat sexual o elevă a liceului, minoră.

Informațiile au un puternic impact emoțional. Se pare că, profesorul a rugat-o pe elevă să rămână în sală după terminarea orei de sport, moment în care a început să o pipăie și să o abuzeze sexual. Totul s-a petrecut săptămâna trecută iar copila speriată a mers acasă și a povestit părinților momentele de coșmar prin care a trecut. Părinții au alertat imediat autoritățile care i-au organizat, se pare, un flagrant. Ieri dimineață, cadrul didactic a fost săltat de polițiști chiar în momentul în care o pipăia pe copila de clasa a VI-a, elevă a prestigioasului Colegiu. A fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, iar în acestă dimineață s-a luat decizia să fie reținut pentru 30 zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs