George Soros ar fi implicat în ARESTĂRILE celor doi israelieni căutați de DNA, Beny Steinmetz şi Tal Silberstein: Ce informații vin din Israel

20
george soros

Lovitură dură primită în instanţă de omul de afaceri Beny Steinmetz şi de Tal Silberstein, consilier politic. Cei doi au fost arestaţi alături de alte cinci persoane şi au apărut în faţa instanţei. Steinmetz a declarat că ancheta care îl vizează este un război politic finanţat de miliardarul George Soros, relatează Haaretz.

Steinmetz afirmă că întregul dosar împotriva sa are la bază declaraţia falsă a unei femei neidentificate. Judecătorul care l-a audiat pe omul de afaceri a decis că atât el, cât şi Silberstein vor rămâne în arest încă patru zile, conform news.ro.

Ofiţerul care conduce ancheta, Avshalom Ahrak, a declarat în instanţă că poliţia se teme că Steinmetz va influenţa investigaţia, dacă va fi eliberat din arest. “Acest bărbat ne-a dovedit, prin capacităţile sale de a interfera, că, dacă ar fi eliberat, ar putea lua măsuri care ar interfera cu investigaţia”, a spus Ahrak.