prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Georgescu de la Mioveni – din nou în fața instanței! Află când și de ce!

Ion Georgescu, primarul suspendat de la Mioveni, va ajunge în cursul dimineții de joi în fața magistraților de la Curtea de Apel Pitești. Acesta a cerut înlocuirea măsurii preventive, după ce judecătorii au decis ca acesta să își petreacă următoarele 30 zile în spatele gratiilor în dosarul „cusut cu ață albă” în care este acuzat de trafic de influență.

CITEȘTE ȘI: A VENIT BEAT SĂ DEA EXAMENUL DE CONDUCERE! S-A ÎNTÂMPLAT ACUM LA STADION!

Mai exact, Georgescu a cerut o soluție mai blândă, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar. Inițial, cererea i-a fost respinsă săptămâna trecută de către magistrații de la Tribunalul Argeș, iar Georgescu a atacat cu apel sentința.

Acum, dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Pitești și rămâne de văzut dacă magistrații vor da o soluție mai blândă, dat fiind și vârsta sau problemele medicale ale lui Georgescu, sau vor păstra sentința inițială.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs