Gheorghe Marin implicat cu patos în adoptarea bugetului pentru anul 2019

Gheorghe Marin implicat cu patos în adoptarea bugetului pentru anul 2019. După o lungă absență pe plan local, președintele PSD, Gheorghe Marin și-a făcut apariția în cadrul unei conferințe de presă. Urmează o altă rundă de alegeri și probabil vrea să fie din nou în față… Așa că orice temă este binevenită când totul este mediatizat!

Subiectul arzător pe care l-a abordat tăios în fața jurnaliștilor a fost legat de decizia președintelui Iohannis de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019.

Distribuie prietenilor

Gheorghe Marin constată că preşedintele Iohannis îi minte din nou pe români în încercarea de a explica de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. Este doar un joc electoral pentru că Iohannis ştie bine că bugetul va fi adoptat curând de Parlament fără ca el să-l mai poată opri să intre în vigoare. Este un joc făcut pe seama copiilor care nu şi-au putut primi alocaţiile majorate de la 1 martie 2019.

,,Este de asemenea un joc politic făcut de preşedintele Iohannis pe spatele pensionarilor pe care îi minte la fel cum a făcut-o şi în trecut, spunând mereu că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor. Realitatea l-a contrazis însă de fiecare dată. Pensiile au fost plătite şi majorate în avans faţă de prevederile legale. Este un joc făcut de preşedinte împotriva tuturor românilor care aşteaptă investiţiile din sănătate al căror buget este cu 6 miliarde mai mare faţă de anul trecut şi cu 16 miliarde mai mare faţă de bugetul Guvernului Cioloş girat de preşedintele Iohannis”, mai anunţă sursa citată.