Gheorghe Piperea, ironii MAXIME la adresa procurorilor DNA: Iată că nu numai bogații plâng, ci și procororii, culmea, chiar în republica lor

3
Gheorghe Piperea235

Controlul făcut la DNA a declanşat un scandal în Inspecţia Judiciară, inspectorii sesizând CSM. Un memoriu a fost făcut chiar de Elena Rădescu, şeful echipei de control, care acuză conducerea instituţiei de implicare nelegală în verificări. S-a ajuns până în punctul în care mai mulţi procurori au început să plângă, din cauza tonului ridicat a doi inspectori judiciari, a susținut Elena Rădescu.

În acest context, avocatul Gheorghe Piperea comentează ironic reacția procurorilor DNA, spunând că „iata ca nu numai bogatii plang, ci si procororii, culmea, chiar in republica”.

„Inteleg ca inspectia judiciara le provoaca unora o stare de disconfort manifestata prin plans. Iata ca nu numai bogatii plang, ci si procororii, culmea, chiar in republica lor…

De aia, probabil, sunt atat de omenosi inspectorii … Cum sa ii lase pe bietii respectivi sa se manifeste prin plans?”, scrie Piperea, pe Facebook.