Gică Popescu face marele anunț: În ce domeniu vrea să-și înceapă o nouă carieră

DISTRIBUIȚI
gica_popescu, barcelona, real

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, Gică Popescu, este pregătit să revină în prim-plan. Legenda fotbalului românesc a Împlinit, luni, frumoasa vârstă de 50 de ani și a făcut un anunț neașteptat. Deși acesta a investit de-a lungul timpului în imobiliare, iar presa specula că ar fi vrut să realizeze un proiect media, se pare că acesta are cu tptul și cu totul alte planuri.

Potrivit Antena3, Popescu se gândeşte serios să se apuce de antrenorat. Popescu are licenţa B de antrenor şi mărturiseşte că nu ar refuza o ofertă bună de a fi tehnicianul unei echipe.

”Am luat licența B, niciodată nu e prea târziu. Așa cum spunea tata: ”Acum, copiii și-au luat zborul. Am ajuns în punctul în care cred că absolut orice e posibil în viață. O să iau și licența Pro. Am vrut să fac cursurile în Spania, pentru că, acolo, Guardiola, Luis Enrique, Lopetegui au putut să ia licența Pro în 30 de zile. Le-a aprobat UEFA și au parcurs toate orele în 30 de zile, zi de zi, de dimineața până seara. Toți antrenorii ăștia slabi au luat licența într-o lună. Așa că se poate și fără să dureze ani, ca în România”, a spus Gică Popescu.

”Baciul” a vorbit şi despre cele mai frumoase momente pe care le-a avut în cariera de jucător.

”Am fost privilegiat. Printre privilegii, am purtat timp de un an și jumătate banderola celui mai important club din lume. Sunt subiectiv, știu, voi vreți să-mi spuneți că Real Madrid e cel mai mare! Pentru mine Barcelona e. Am fost căpitanul României în multe meciuri, cred că spre 40. Am jucat alături de mari fotbaliști, Baloane de Aur, am fost la trei Campionate Mondiale. Am fost norocos, pe lângă munca incredibilă și sacrificiile uriașe pe care le-am făcut”, a mai declarat Popescu.