Gigi Becali și-a DESFIINȚAT echipa, după egalul cu CFR: Amenință că se retrage și anunță jucătorii pe care-i DĂ AFARĂ de la Steaua

DISTRIBUIȚI
steaua, mineriada, becali, plangere_penala

Gigi Becali şi-a desfiinţat echipa după egalul cu CFR Cluj. Patronul Stelei ameninţă cu retragerea din fotbal, dar a anunţat şi ce jucători nu vor mai intra niciodată în echipa lui Dică.

„Rezultatul e echitabil. Ei au dominat o repriză, noi una. Noi am avut 11 clar. Îl contrazic pe Crăciunescu. Dacă atingi mingea, pot să te trag de tricou? Dar nu sunt supărat. Şi dacă era invers pentru CFR, Haţegan nu dădea, că nu a vrut să se complice. Nu s-a văzut rea voinţă la el. Au fost vreo două faulturi, dar nu a fost un arbitraj tendenţios.

Nu m-a mulţumit evoluţia echipei. Deloc. Putea să ne bată, să fie şi egal. Să iei cei mai buni jucători şi în prima repriză să nu joci nimic. Păi ce ăsta e fotbal? Nu am pasat nimic, Junior Morais nu a urcat deloc. Toţi bezmetici. Doar Pintilii şi Nedelcu, cât de cât. Toată echipa nu a jucat nimic. Cum să te domine CFR cum ne-a dominat în prima repriză.

Nu am avut trei pase legate, deci nu mai spun nimic nici de meciul cu Dinamo. Câteodată spun că mai bine mă retrag. Sau mai iau doi jucători care să deschisă, să paseze. Golofca, Doamne fereste. L-ai încercat, dar lasă-ne în pace. Lasă-l pe Man să joace fotbal”, a spus Gigi Becali la DigiSport.