prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Gigi Dinescu se laudă că a găsit investitor pentru FC Argeş

Deşi susţine permanent că va susţine clubul F.C. Argeş şi nu îl va lăsa să moară, primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc,  nu face nimic în acest sens. Mai mult, atunci când un om politic a adus un investitor care doreşte să preia clubul F.C. Argeş, primarul Pendiuc n-a mai răspuns la telefon pentru a se întâlni cu cei doi fraţi, potenţiali investitori, şi cu Gigi Dinescu, cel care i-ar fi adus pe cei doi să preia clubul.

„Am vrut să vin cu investitorul care dorea să preia pe F.C. Argeş, dar primarul n-a mai răspuns la telefon!!!” 

Gigi Dinescu este preşedinte la PNŢCD Argeş şi consilier local. Iubeşte F.C. Argeş de pe vremea lui Dobrin şi zeci de ani nu a lipsit de la nici un meci al alb-violeţilor. „Din fericire pentru F.C. Argeş, am găsit un investitor puternic şi serios care dorea să preia clubul F.C. Argeş. Sunt doi fraţi care vor să preia clubul şi să-l salveze de la moarte, şi pentru că bunicul lor era mare admirator al marelui Nicolae Dobrin,  care purta acelaşi nume ca al Prinţului din Trivale: Nicolae Dobrin, mi-a spus unul din fraţi. L-am sunat pe domnul primar, i-am dat mesaje, şi mi-a mulţumit. Părea bucuros, dar când trebuia să stabilim întâlnirea concretă, domnul primar n-a mai răsuuns la telefon! N-a mai fost de găsit… Sincer, nu-mi explic poziţia domnului primar. Spune că vrea să ajute clubul F.C. Argeş să nu moară, dar nu face nimic concret, mai ales atunci când un investitor vine cu bani şi cu inima deschisă pentru a prelua clubul! Este incredibil! În aceste zile voi organiza o conferinţă de presă şi voi spune lucrurilor pe nume în privinţa situaţiei de la F.C. Argeş. Pentru cu iubim cu toţii acest club al marelui Dobrin, lumea trebuie să ştie adevărul”, spunea omul politic Gigi Dinescu.

Proiectul era deja făcut, cu Petre Grigoraş antrenor

Dezamăgiţi că n-au putut veni la Piteşti pentru a discuta cu primarul Tudor Pendiuc, cei doi fraţi, potenţialii investitori la F.C. Argeş, vor prelua Delta Tulcea, echipă din Liga a doua. „Cei doi fraţi care doreau să preia clubul F.C. Argeş, aveau  deja proiectul făcut pentru echipa din Trivale. Primul lucru era aducerea antrenorului Petre Grigoraş, precum şi o listă cu 10-12 jucători de Liga I”, mai spunea preşedintele PNŢCD Argeş, Gigi Dinescu.  

Tudor Pendiuc: „ După intrarea în insolvenţă a clubului FC Argeş, numai administratorul judiciar, în speţă Nicolae Enoiu, poate discuta cu potenţialii investitori. Eu nu mă pot băga!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs