Gina Pistol îl face tătic pe Smiley?

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că va veni pe lume primul lor copil. Gina Pistol este însărcinată în primul timestru și ar urma să nască peste câteva luni. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau negat informațiile apărute în presă.

Blondina este gravidă în trei luni

Distribuie prietenilor

Gina Pistol ar urma să nască peste șase luni, după ce apropiații vedetei au mărturisit că este însărcinată în primul trimestru.  (Citeste si: Gina Pistol, despre lucrurile care o scot din minți de când e cu Smiley: „Atunci devin teroristă”)

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat apropiații cuplului, pentru Ciao.ro.