Gina Pistol, probleme cu sarcina? Iată anunțul făcut de vedetă!

După lungi speculații apărute în media referitoare la faptul că Gina Pistol și Smiley așteaptă un copil, cei doi au făcut anunțul mult așteptat. Aceștia, au decis la începutul acestei săptămâni, să anunțe public faptul că așteaptă venirea pe lume a primului lor copil și anume, a unei fetițe.

La scurt timp după aflarea veștii, fanii i-au asaltat pe cei doi pe toate rețelele de socializare cu sute de felicitări și mesaje. Gina și Smiley, le-au mulțumit la rândul lor celor care le-au transmis gânduri frumoase și au decis să-i țină mereu la curent, prin intermediul rețelelor de socializare, cu tot ce li se întîmplă. Motiv pentru care, Gina a decis să ceară sfaturi admiratoarelor, în special celor care au trecut printr-o sarcină.

Distribuie prietenilor

„Am o întrebare pentru acele dintre voi care ați născut sau sunteți însărcinate. Cum v-ați descurcați cu retenția de apă? Am zile când mă trezesc și zici că sunt o altă variantă a mea care a mâncat-o pe Gina. De mâncat sărat, nu mănânc. Voi cum vă descurcați cu retenția? Nu am voie să iau suplimente și mi-e frică să beau ceaiuri”, a spus Gina în postarea sa.

Se pare că fanele au decis să o ajute imediat, asigurând-o că nu este o problemă gravă și că totul se va rezolva.