Gina Pistol se iubeşte cu un celebru piteştean. Află ce a declarat vedeta!

DISTRIBUIȚI

Toată lumea este curioasă să afle detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiesc Gina Pistol şi Smiley. Deşi au fost destul de secretoşi până acum, superba blondă a răspuns curiozităţilor despre relaţia lor. 

Gina Pistol şi Smiley se iubesc de aproximativ 4 luni, dar niciunul nu a dorit să vorbească public despre relaţie. Gina a făcut, cât de cât, lumină în ceea ce priveşte acest subiect, precizând că vrea să se bucure de povestea frumoasă de dragoste pe care o trăieşte, fără să fie nevoită să dea explicaţii nimănui.

„Sunt un om normal, nu fac nimic greşit. Sunt o femeie care îşi trăieşte viaţa aşa cum simte ea. Sunt foarte împacată cu deciziile şi alegerile pe care le iau. Ceea ce fac eu nu este nimic greşit. Nu sunt o femeie căsătorită care îşi înşală bărbatul, nu sunt o femeie care este într-o relaţie şi îşi înşală partenerul, nu sunt amanta cuiva. Pur şi simplu sunt o femeie care trăieşte ceva frumos şi vreau să mă bucur de asta. Ce? Fac ceva greşit că sunt un om care e liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte?”, a mărturisit Gina Pistol, pentru revista Viva.