Ginerele primarului de la Boteni de neclintit din funcție!

109

Ginerele primarului de la Boteni de neclintit din funcție! Alexandru Vâjan a ajuns director al Comisariatului Judeţean Argeş al Gărzii Naţionale de Mediu, în luna august 2015, înlocuind-o pe Carmen Rădulescu, care a asigurat interimatul, după ce comisarul şef, o altă musceleancă, Elena Pană, a ieşit la pensie. Alex Vâjan are 38 de ani, din Câmpulung şi este căsătorit cu Adelina, fata cea mare a primarului de la Boteni, Vasile Leau.

Câmpulungeanul Alex Vâjan rămâne la conducerea Gărzii de Mediu Argeș. Se pare că acesta urma să fie pedepsit prin detașare fiindcă nu a vrut să-și dea demisia de bunăvoie din funcția de director. Detașarea lui Alex Vâjan urma să fie pentru 60 de zile, așa cum spune legea.

Spunem asta pentru că liberalii au vrut să își aducă pe unul de al lor la conducerea Gărzii de Mediu Argeș, iar directorul Alexandru Vâjan (ginerele primarului PSD din Boteni) ar fi trebuit să-și facă bagajele și să plece la drum lung.

Acest lucru nu le-a reușit pentru că despre detașarea pusă la cale de liderii liberali argeșeni a aflat ministrul de Interne Marcel Vela, cel care este și președintele PNL Caraș-Severin. Vela a fost deranjat de aceste manevre ale liderilor de la Argeș și a anulat imediat detașarea directorului Vâjan, pe principiul ”Bă, chiar aveți tupeu, dacă vreți să puneți șef în județul meu!”. Și, uite așa, ginerele primarului PSD din Boteni rămâne la conducerea Gărzii de Mediu Argeș.

foto – pagina de facebook personala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here