prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Gospodărie distrusă de flăcări în Schitu Golești! Incendiu violent!

Cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Câmpulung și Mioveni au intervenit, noaptea trecută,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Schitu- Golești.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constat că incendiul se manifesta generalizat, cu flăcără deschisă și degajări mari de fum la o locuință și anexele care se aflau în imediata apropiere de aceasta, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, propagându-se și la proprietatea învecinată, unde a fost fost degradat, pe o suprafață mică, acoperișul.

În urma evenimentului au mai ars aproximativ 3 mc lemne de foc și s-au degradat tavanele din două încăperi și o ușă din PVC.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin, care prezenta atac de panică, nefiind necesar transportul ulterior la spital.

Prin intervenția operativă s-a reușit protejarea celei de-a doua locuințe din gospodărie, dar și a caselor învecinate,  care se aflau la o distanță mică de cea la care a izbucnit incendiul.

Construcția care a ars nu era locuită.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs