Gunoi și cozi uriașe în fața sediului Poliției din Câmpulung!

43

Gunoi și cozi uriașe în fața sediului Poliției din Câmpulung! Asta după deschiderea Punctului de Lucru pentru Înmatricularea Vehiculelor la Câmpulung în fiecare zi de marți și joi ale saptămânii, între orele 09.30-14.30.

La solicitarea Instituției Prefectului – Județul Argeș, Ministerul Afacerilor Interne a aprobat deschiderea, începând cu data de 22.09.2020, a unui punct de lucru al SPCRPCÎV Argeș în municipiul Câmpulung, în sediul Poliției municipiului Câmpulung, str. Matei Basarab, nr.68.

Pentru început, la punctul de lucru se vor prelua documentele necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare definitive sau provizorii, urmând să fie asigurate, ulterior și alte servicii.

Aceasta măsură vine să faciliteze accesul cetățenilor din municipiul Câmpulung și din zonele învecinate la serviciile oferite de instituție, reducând timpii de așteptare pentru înmatricularea vehiculelor și eliminând deplasarea acestora la Pitești.

De când s-a deschis acest sediu secundar în zilele când se defășoară activitatea cozile sunt pe mai multe rânduri. Din păcate cetățenii nu respectă nicio regulă de distanțare socială iar mai mult decât atât nu poartă nici măști. Numai vorbim de gunoiul aruncat la întâmplare pe plăcile de granit proaspăt montate în urma reabilitării centrului de către cetățenii care consumă diferite produse alimentare

În tot acest timp când se formează cozi polițiștii sunt nevoiți să intervină pentru asigurarea ordinii publice și instaurarea regulilor de protective Covid 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here