Halucinant! „Au fost supravegheate foarte multe persoane fără mandat”

DISTRIBUIȚI
SRI, avertisment, teroristi, telefoane, android

Joi, 2 noiembrie, în Comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile din 2009 este audiat colonelul (r) Doru Paraschiv, ofiţer de contrainformaţii în cadrul MApN.

Colonelul a dezvăluit că Armata, prin Direcţia generală de informaţii a apărării, s-a implicat în alegeri, de partea lui Traian Băsescu. În cadul instituţiei s-a format un „comitet special” pentru realegerea lui Băsescu. Comitetul era condus de amiralul Gheorghe Marin. Potrivit lui Paraschiv, din comitet mai făceau parte, printre alţii, generalul Marian Hăbău, cel care a ajuns şef al Direcţiei de contrainformaţii militare, şi generalul Cătălin Ştefăniţă Zisu, care răspundea de partea logistică a Armatei.

„Nu veţi reuşi să verificaţi nimic concret şi nu veţi ajunge la niciun rezultat dacă nu veţi înţelege că trebuie să găsiţi acele pârghii legale prin care persoanele vizate să fie cel puţin suspendate din funcţii”, a afirmat Paraschiv.

Colonelul a mai afirmat că s-a lucrat foarte mult înaintea turului I al alegerilor, pentru a fi scos din joc candidatul PNL, Crin Antonescu. „Au fost supravegheate foarte multe persoane fără mandat. Ceea ce faci cu mandat poţi să faci şi fără mandat. Tehnica lasă urme. un patriot adevărat poate verifica”, a mai afirmat Paraschiv, care a adăugat că „nu domnul Geoană a fost nucleul supravegherii, ci volumul supravegherii era mai mare în tabăra lor, pentru că erau foarte neîncrezători”.

De toate aceste manevre, a mai susţinut Paraschiv, este conştient şi Traian Băsescu.