prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Copii cu dizabilități – bătuți și amenințați cu moartea de terapeuți! Cinci femei – reținute!

Mai mulți copii cu dizabilități au fost bătuți, maltratați și amenințați de angajatele unui centru privat de îngrijrire. Din primele informații, cele cinci femei, terapeuți ai micuților, s-au bazat pe faptul că aceștia nu vor putea povesti acasă ce li se întâmplă și pur și simplu i-au abuzat fizic și psihic.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. TREI PERSOANE TRANSPORTATE DE URGENȚĂ LA SPITAL! AMBULANȚĂ RĂSTURNATĂ ÎN ACCIDENT!

Anchetatorii fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă. Totul ar fi ieşit la iveală, în urma unei sesizări făcute de un părinte, a urmat apoi o perioadă de monitorizare şi astfel s-a aflat despre aceste fapte.

Femeile au fost reţinute iniţial pentru 24 de ore, după care au fost prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, lucru admis de magistraţii suceveni. Asftfel, acestea îşi vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, măsura putând fi contestată de altfel.

Centrul unde erau angajate cele cinci femei avea ca scop integrarea copiilor cu dizabilităţi în societate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs