prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Femeie terorizată de un bărbat în Pitești! Tortura a durat un an!

În ziua de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire și au reținut un bărbat, de 41 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! TÂNĂR ȘOFER – UCIS PE LOC DE TIR! A FOST STRIVIT!

Din cercetări s-a stabilit că, perioada iulie 2022 – iunie 2023, bărbatul ar fi urmărit locurile frecventate de persoana vătămată, i-ar fi scris cuvinte obscene pe autoturism și i-ar fi înțepat o anvelopă, aspecte care au creat acesteia o stare de temere permanentă.

În ziua de 18 iulie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs