prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Filmați când spărgeau seiful unei firme! Cum operau cei doi?

Halucinant! Filmați când spărgeau seiful unei firme! Cum operau cei doi?

Un bărbat și o femeie au fost prinși de polițiști după mai multe spargeri pe care le-au dat la mai multe firme. Din primele informații, se pare că cei doi, care formau un cuplu, se specializaseră pe spargeri la mai multe societati bancare de tip IFN si de transport persoane, de unde au furat aproximativ 33.000 de lei. Femeia are 32 de ani, iar barbatul este in varsta de 35 de ani.

CITEȘTE ȘI: ADIO CONCERTE ȘI FESTIVALURI DIN BANI PUBLICI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! DECIZIE DE ULTIM MOMENT!

Numai că, la ultima spargere aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere și reținuți de polițiști.

„La data de 23 octombrie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu Serviciul de Investigatii Criminale Sector 2 au retinut doua persoane, o femeie si un barbat, in varsta de 32, respectiv 35 de ani, fata de care sunt efectuate cercetari privind savarsirea infractiunilor de furt calificat, in forma continuata (3 acte materiale), accesul ilegal la un sistem informatic, in forma continuata (15 acte materiale) si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, in forma continuata (15 acte materiale).

In fapt, in perioada august – septembrie 2023, la nivelul unor subunitati de politie au fost inregistrate mai multe plangeri, cu privire la savarsirea infractiunilor de furt calificat, comise in dauna unor institutii ce detineau seifuri pentru depozitarea valorilor (societati bancare de tip IFN si de transport persoane), prejudiciul fiind de aproximativ 33.000 de lei. Cercetarile au fost preluate de catre serviciile de investigatii criminale din cadrul Politiei Capitalei si Politiei Sectorului 2, iar din datele si probele administrate in cauza, s-a stabilit ca banuiti de comiterea faptelor, ar fi o femeie si un barbat, in varsta de 32, respectiv 35 de ani.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs