prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Judecătoarea controversată din procesul lui Vlad Pascu – lăsată să dea sentința!

Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu, magistratul care a cerut buletinul unuia dintre copii uciși de Vlad Pascu la termenul de judecată din luna februarie, a fost lăsată de Consiliul Superior al Magistraturii să facă parte în continuare din completul care va lua o decizieîn cazul tânărului care este acuzat de ucidere din culpă. Inspecțuia Judiciară a cerut suspendarea magistratei după gafa șocantă în care la începutul procesului, în momentul în care a făcut prezența, a întrebat „Olariu Sebastian Andrei e prezent?”, în condițiile în care Sebastian Olaru este una dintre victimele șoferului drogat.

CITEȘTE ȘI: VINE URGIA ÎN ARGEȘ ȘI ROMÂNIA! ALERTA METEOROLOGILOR!

În ședința de astăzi, CSM a decis acordarea unui nou termen, respectiv în data de 24 aprilie, când se va dezbate cererea de suspendare a judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu. Astfel, la termenul de joi, 18 aprilie, magistrata va face parte din completul în care vor fi introduse în dosar mai multe persoane ca părți civile, dar vor fi audiați și mai mulți martori ai tragicului eveniment produs de Vlad Pascu.

Vă reamintim că la începutul termenului din luna februarie, judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu a făcut prezența părților din dosar: „Olariu Sebastian Andrei e prezent?” a fost una dintre primele întrebări, moment în care toată sala a rămas încremenită. Sebastian Olaru este una dintre victimele lui Pascu care și-a pierdut viața în noaptea fatidică de 18 spre 19 august. În sală erau doar părinții lui, care au izbucnit în plâns când i-au auzit strigat numele la apel. Auzind rumoarea celor prezenți în sală, judecătoarea a fost surprinsă: “A decedat o victimă?”, “Au decedat două”, a răspuns o voce din public.

La ieșirea din judecătorie, tatăl lui Sebastian Pascu, răpus de durere a declarat : „Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător”.  “Nu vedeți că e circ, totul e făcătură!”, a spus și tatăl Robertei Dragomir, cea de-a doua victimă a tânărului șofer drogat. „Ce i-au făcut familiei Olariu, că au întrebat dacă e prezent fiul în sala de judecată, e strigător la cer. Totul e o făcătură, totu e un circ, iar Pascu e foarte încrezător pe ce decizii se vor lua aici”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs