prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Minor violat în repetate rânduri de trei puștani în arestul Poliției!

Un adolescent a fost agresat sexual și batocorit în arestul Poliției de către alți trei puștani. Din primele informații, cei patru minori se aflau în arest preventiv în dosare diferite, iar în una dintre nopți, agresorii l-au violat pe tânăr.

CITEȘTE ȘI: UN PITEȘTEAN ȘI 13 ROMÂNI AU TERORIZAT CALIFORNIA! ANCHETĂ FBI ÎN ARGEȘ!

Totul s-a aflat după ce victima le-a spus oamenilor legii, iar avocatul său a formulat plângere împotriva minorilor. Procuorii au deschis un nou dosar penal pentru viol în formă continuată și au cerut alte mandate de arestare preventivă pentru cei trei agresori. Aceștia urmează să ajungă în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Poliția Capitalei a anunțat că s-a declanșat o anchetă internă în acest caz. „Precizăm faptul că, în ziua evenimentului, după sesizare, conducerea Poliției Capitalei a dispus declanșarea verificărilor interne, cu privire la respectatea atribuțiilor de serviciu, de către polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, aflați în serviciu, conform reglementărilor interne în vigoare, din domeniul execuțional penal”, precizează Poliția București.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs