prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Șoferi prinși băuți la volan-ajutați de o asistentă să scape! Planul pus la cale!

Halucinant! Șoferi prinși băuți la volan-ajutați de o asistentă să scape! Planul pus la cale!

Un caz halucinant a ieșit recent la iveală după ce o asistentă medicală a strâns o avere de la șoferii prinși băuți la volan. Concret, aceasta pretindea diverse sume de bani de la șoferii care își doreau să obțină valori mai mici ale concentrației de alcool în sânge.

CITEȘTE ȘI: AGRESORUL ELEVEI DESFIGURATE DIN MIOVENI – RECIDIVIST DE PROFESIE! ÎN CE SCANDALURI A MAI FOST IMPLICAT?

Acest lucru a atras suspiciunile poliției, asta pentru că valorile la probele analizelor medicale erau mult mai mici decât cele indicate pe aparatul etilotest. Totul a pornit de la un preot implicat într-un accident rutier și care după ce testul de la locul accidentului a indicat o alcoolemie de 0,52 în aerul expirat, rezultatul probelor biologice a ieșit mult mai mic.

În urma perchezițiilor, femeia a fost arestată preventiv pentru luare de mită în formă continuată, favorizarea făptuitorului, fals intelectual și sustragerea sau distrugerea de probe. În momentul de față magistrații au dat o primă hotărâre în acest caz, iar asistenta a fost condamnată la aproape șase ani de închisoare cu executare. Până la sentința definitivă, acuzata se află în libertate sub control judiciar. Cazul halucinant s-a petrecut in Baia Mare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs