prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Tânără prinsă drogată la volan în Pitești!

În noaptea de 30 spre 31 august a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistrat o femeie de 28 de ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, care conducea un autoturism pe Str. Calea Câmpulung de pe raza municipiului Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru o substanță cu efect psihoactiv.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ALIMENTARĂ! CARME DE PUI CU SALMONELLA, RETRASĂ DE PE RAFTURI! UNDE A FOST VÂNDUTĂ?

De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că aceasta nu figurează ca posesor de permis de conducere.

Ca urmare a celor constatate, femeia a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.