prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Un urs a intrat într-o cabană! Autoritățile – alertate de urgență!

Alertă uriașă în zona Rânca după ce un urs a intrat într-o cabană. Animalul sălbatic a fost surprins de o cameră de supraveghere, când a deschis ușa și a început să caute mâncare în interior. 

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A GONIT SPRE MOARTE! TÂNĂR DE 22 ANI – MORT PE LOC ÎN ACCIDENT!

Localnicii din zona Rânca au intrat în alarmă genrală după ce au surprins pe camerele de supraveghere un urs în timp ce a deschis tacticos ușa unei cabane și s-a cazat în interior, potrivit realitatea.net.

Întregul eveniment a fost unul norocos pentru simplul motiv că nimeni nu se afla în casă. Cu toate acestea, proprietarii pensiunilor locale s-au mobilizat rapid și au alertat autoritățile, care au trimis o echipă de jandarmi la fața locului.

Zona montană Rânca este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din România și este cunoscută în special pentru vederile incredibile și traseele montane care pot fi parcurse. În ciuda frumuseții sale, zona Rânca poate fi la fel de periculoasă, deoarece este locuită de animale sălbatice precum ursul brun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs