prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Handbal. SCM Universitatea Piteşti, remiză cu Sebeş

Handbalistele de la SCM Universitatea Piteşti au obţinut remiza, în ultimul joc din campionat disputat pe teren propriu. Partida cu HC Sebeş, echipă puternic întărită în vară cu trei jucătoare de Liga Naţională, a fost una dramatică, jucătoarele oaspete conducând la pauză cu şase goluri diferenţă, scor 9-15. În partea secundă, echipa piteşteană a reuşit să întoarcă rezultatul, aproape miraculos, astfel că în min. 58 conducea cu scorul de 25-23. În final, s-a terminat egal, 26-26, într-un joc pe muchie de cuţit în care Amelia Neacşu a fost cea mai eficientă jucătoare de la SCM Universitatea Piteşti, cu nouă goluri înscrise. În următoarea rundă, formaţia antrenată de Victor Neagu va evolua la Tg. Mureş, pe 7 aprilie.
SCM Universitatea Piteşti:  Stăncuţa Guiu, Anca  Moraru (portari)- Amelia Neacşu (9 goluri), Mihaela Diaconu (un gol), Ioana Popa (un gol), Anamaria Udrea (un gol), Clarisa Andrei  (două  goluri), Andriana Conea (trei goluri), Roxana Cherescu (5 goluri), Rossana Lopătaru (4 goluri).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs