prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Handbal şi baschet în cuplaj

Atât în campionatul intern de handbal, cât şi în cel de baschet va avea loc astăzi etapa intermediară, astfel că la Sala Sporturilor Trivale vom avea parte de un regal sportiv de la care aşteptăm victorii din partea echipelor noastre. De la ora 15.45, HC Argeş va susţine un nou meci de foc, împotriva celor de la Extrem Baia Mare, în cursa pentru promovarea în Liga Naţională de handbal masculin, în timp ce, de la ora 18, BCM U Piteşti va încerca prima victorie din noul campionat, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti. Despre derby-ul cu Extrem Baia Mare, preşedintele grupării piteştene, Adrina Iancu, spune: „Avem un moral bun, după ce am învins Oradea şi sperăm ca la finalul partidei cu Extrem să ne bucurăm din nou. Mi-aş dori ca tribuna să fie plină, pentru că avem nevoie de încurajările spectatorilor”.
Gratis doar la handbal
Cuplajul de la Sala Sporturilor Trivale i-a pus, totuşi, în dificultate pe organizatori. În sensul că accesul spectatorilor în sală va fi liber doar la meciul de handbal. Conform regulamentului impus la meciurile din prima ligă, cei de la baschet sunt obligaţi să aibă o evidenţă clară a numărului de spectatori. Asta însemnând că accesul la meciul dintre BCM U Piteşti şi Dinamo Bucureşti se  face pe bază de bilet (5 lei pentru adulţi, 3 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari). Prin urmare, imediat după terminarea partidei de handbal, spectatorii vor fi evacuaţi din sală, iar cei care vor dori să urmărească şi jocul de baschet o vor face contra cost.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs