Handbalistele din Mioveni, în cantonament

7

Handbalistele echipei CS Dacia Mioveni 2012 au început oficial antrenamentele pentru noul sezon competiţional.

Locația aleasă pentru pregătire este Dealul Sasului, o zonă care oferă, pe lângă frumusețea muntelui și aerul curat, multe opțiuni prin care antrenorul Daniel Gheorghe să se ocupe de pregătirea fizică a echipei.

Amintim că alături de Daniel Gheorghe, CS Dacia Mioveni 2012 a reuşit performanţe notabile şi în 2017, când ajungea la Turneul Final – Junioare 1.

Antrenorul se va putea baza în noul sezon şi pe câteva jucătoare nou-venite în această vară: Carmen Veşca, de la CSM Slatina, va juca pe postul de inter; Anca Onicaş, tot inter; portarul de ligă naţională Diana Diaconu, care a evoluat la CSM Slatina şi la HC Zalău. La centru, echipa s-a întărit cu Anisa Şerban, venită de la CSM Ploieşti. Au plecat portăriţele Ancuţa Moroianu şi Ioana Stăncescu.

 Potrivit conducerii clubului, vor urma și căteva jocuri de verificare. Este vorba de un turneu la finalul lunii august, începutul lui septembrie, la Plopeni, unde vor participa două echipe din liga naţională şi patru echipe din liga a doua. De asemenea, se are în vedere ca echipa să joace şi cu CSM Bucureşti pe 24 sau 25 august.

Conducerea clubului dorește să mulțumească public Consiliului Local Mioveni și SC DELTA INVEST S.R.L. pentru sprijinul acordat.