prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Haosul din trafic continuă! Piteștiul – paralizat!

Haosul din traficul rutier din Pitești continuă și astăzi după ce pe mai multe artere și străzi se lucrează pentru reabilitarea carosabilului. De mai bine de două luni, de la începerea lucrărilor, aproape tot orașul a fost paralizat, șoferii fiind nevoiți să parcurgă distanțe de aproximativ 500 metri în mai bine de 20 minute.

CITEȘTE ȘI: SURSE: VALERICĂ NICOLAE ȘI-A ARANJAT PLECAREA DE LA POLIȚIA LOCALĂ!

Ca și în zilele precedente, în această dimineață, încă de la primele ore, circulația rutieră a fost oprită pe sensul de coborâre către Depou pe Varianta Craiovei – Prundu. În schimb, restricțiile de trafic au fost anunțate aproape de ora 10:00 de către administrația locală.

„Având în vedere executarea lucrărilor de reabilitare pe strada Basarabia, aducem la cunoștință participanților la trafic că astăzi, 13.10.2023, începând cu ora 09:00, va fi întreruptă circulația pe sensul de coborâre de la sensul giratoriu Calea Craiovei spre sensul giratoriu Depou – Bulevardul Petrochimiștilor (între cele două sensuri giratorii). Rugăm atât locuitorii din zonă, cât și participanții la trafic să evite acest segment de drum și să folosească rutele ocolitoare” anunță Primăria Pitești.

De asemenea, aceeași situație o putem regăsi și pe sensul de coborâre în Craiovei de la Târgul Săptămânal, unde o bandă de circulație a fost restricționată pentru o serie de lucrări. Mai mult, în zona centrală, pe tronsonul cuprins între Muzeul Județean și Finanțe Argeș, se circulă cu aceeași greutate ca zilele trecute. Tot din cauza ucrărilor care avansează în ritm de melc.

Surse foto: Info Trafic Pitesti | Primăria Municipiului Pitești

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.