Horoscop 21 august 2018. Întâlnire de gradul zero, mulţi bani și o ultimă șansă la dragoste

DISTRIBUIȚI

E o zi cu adevărat specială. În timp ce unii își întâlnesc marea dragoste, prin intermediul unui prieten, alții intră în afaceri care le vor aduce sume uriașe de bani.

Moment important și pentru cei aflați într-o relație cu probleme. Dacă mai poate fi salvat ceva, astăzi e ultima șansă!

Horoscop 21 august 2018 Berbec

În sfârșit, o zi în care berbecii nu cer atenție totală de la partenerul de relație. Ai parte, după mult timp, de clipe în care renunți la control și reușești să-ți stâpânești instinctele. E posibil însă ca scânteia să se fi aprins, iar ceea ce considerai a fi o relație extrem de solidă să se destrame în doar câteva clipe. Persoana alături de care îți trăiești viața se gândește cu seriozitate la posibilitatea de a merge pe un drum separat, din pricina geloziei. Acționează cât nu e prea târziu!

Horoscop 21 august 2018 Taur

Taurii se relaxează după o perioadă cu anxietate și probleme la tot pasul. Singura ta grijă astăzi este apetitul din ce în ce mai mare al partenerului pentru achiziții de lux, pe care nu vi le permiteți în acest moment. Încearcă să-i explici că e mai bine să strângeți bani, pentru lucruri cu adevărat importante, decât să acumulați datorii pentru obiecte frumoase, dar care nu vă aduc decât o satisfacție de moment.

Horoscop 21 august 2018 Gemeni

Toate merg bine pentru Gemeni. Ai parte de o zi în care te simți excelent și ți se întâmplă tot felul de lucruri bune, la care visai de multă vreme. E posibil să fii abordat din senin în legătură cu o afacere, ceea ce-ți va provoca un val de entuziasm. Și, pentru că toate planetele par să se fi aliniat, acest investitor s-ar putea să-ți devină un prieten loial, alături de care îți vei transforma viața. E o ocazie unică, profită!

Horoscop 21 august 2018 Rac

Ziua de luni nu este pe placul Racilor, entuziasmul cu care încep ziua fiind brusc curmat de responsabilităţi în plus la serviciu. Reuşesc, însă, să treacă peste probleme cu zâmbetul pe buze. Totul va decurge perfect, aşadar ziua se va încheia într-o notă de optimism cu care vor reuşi să-i molipească şi pe cei din jur.

Horoscop 21 august 2018 Leu

Leii trebuie să evite deciziile de moment, altfel veţi fi obligat să plătiți o sumă destul de mare pentru a compensa pierderile. Problemele s-ar putea lega de cineva mai tânăr din familie, aşa că nu veţi lua măsuri drastice împotriva celui fără experienţă de viaţă, gândindu-vă că aţi fi acţionat la fel la vârste mai fragede.

Horoscop 21 august 2018 Fecioară

Fecioarele nu vor fi prieteni buni cu timpul astăzi şi riscă să întârzie la o întâlnire foarte importantă. Minute preţioase pot fi câştigate dacă nu intraţi pe reţelele sociale, ca să nu fiţi nevoit să răspundeţi la comentariile și mesajele pe care le primiți din abundenţă de la colegii care îţi vor solicita ajutorul de care întotdeauna dai dovadă pentru orice problemă.

Horoscop 21 august 2018 Balanţă

Astăzi Balanţele vor trebui să fie muncească mai mult decât de obicei. Adică pentru doi. Colegul de muncă va găsi o scuză plauzibilă aşa că va chiuli motivat. Pentru că această persoană evită în mod constant sarcini dificile, sfatul astrelor pentru Balanţe este să ceară şefului să le găsească un alt partener de muncă. Cu puțină diplomație această situație își va găsi în sfârșit rezolvarea.

Horoscop 21 august 2018 Scorpion

Scorpionii găsesc accidental un obiect foarte valoros. Pentru că sunt oneşti, decid să-l returneze stăpânului de drept. Postează anunţuri pe mai multe site-uri şi, astăzi, proprietarul obiectului îşi face apariţia. El le va mulţimi Scorpionilor şi le va oferi o recompensă substanţială. Caracterele puternice și cinstite vor fi întotdeauna apreciate.

Horoscop 21 august 2018 Săgetător

Succes deplin, astăzi, pe toate planurile, pentru Săgetători. La muncă, totul merge ca pe roate şi nimic nu pare să-i obosească. Seara va fi încununată de o întâlnire cu un vechi prieten, la restaurantul preferat. Va veni însoţit de o persoană de o frumusețe răpitoare, aşa că există şansa ca Săgetătorii singuri să se îndrăgostească. Destinul pare că le-a pregătit Săgetătorilor o surpriză incredibilă.

Horoscop 21 august 2018 Capricorn

Zi glorioasă pentru Capricorni. Astăzi, finalizează un proiect complex, la care au muncit foarte mult, iar munca va fi pe deplin apreciată de şefi. Este foarte posibil ca nativii Capricorn să fie propuşi pentru a ocupa un post râvnit şi de alţi colegi. Vor accepta propunerea şi vor promite că încrederea acordată va fi justificată. După o zi extrem de obositoare, seara, Capricornii se vor relaxa cu o cină delicioasă.

Horoscop 21 august 2018 Vărsător

Vărsătorii renunţă la cel mai mare vis al lor, fie că vorbim de o avansare la locul de muncă sau dezvoltarea unei afaceri pe propriile picioare. Nu se vor lăsa, însă, deznădăjduiţi, ci acest pas înapoi îi va impulsiona să lucreze cu mai multă sârguință pentru un nou obiectiv pe plan profesional. Uneori vine momentul în care trebuie să renunți, iar asta nu e un defect, ci o calitate.

Horoscop 21 august 2018 Pești

Peştii vor avea parte de surprize din partea familiei. Știind că în viața lor există ceva dificultăți la capitolul bani, un apropiat îi va ajuta să facă o achiziție de mult timp visată, oferindu-le suma de bani necesară. Gestul frumos îi impresionează, dar în acelaşi timp vor avea grijă să nu rămână datori. Aşadar, vor face tot posibilul să returneze banii pe cât de repede posibil, chit că ar putea fi nevoiţi să apeleze la un credit bancar.