Horoscop 22 februarie 2019. Nu da vina pe cei dragi pentru nereuşitele tale!

5

Horoscop 22 februarie 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 22 februarie 2019!

Horoscop 22 februarie 2019. Berbec

Azi ai ocazia să priveşti acelaşi punct din două unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta să înţelegi mai bine o situaţie. Practic, asculţi cu luare aminte opinia celui din faţa ta, chiar dacă e tot diferită de a ta, şi îi dai şi lui dreptate, fără a renunţa la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant şi corect în balanţă, nu respinge niciuna din variante, pentru că ambele vor conta la un moment dat.

Horoscop 22 februarie 2019. Taur

Horoscop 22 februarie 2019. Chiar dacă ai şi tu orgoliile tale şi nu-ţi place să fii tratat ca şi cum ai fi fragil, sunt momente în care trebuie să accepţi că ai şi tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine să vezi că lumea îţi poartă de grijă, te priveşte cu milă, te alină cu vorbe dulci, dar om eşti şi tu, nu eşti de piatră! Topeşte-ţi inima în faţa lor, acceptă-le gesturile de afecţiune, care sunt foarte sincere, lasă garda jos! Ce-ar fi să le arăţi că eşti şi tu sensibil? Chiar dacă eşti mai raţional din fire, sunt momente în care trebuie să dai platoşa de auto-protecţie jos şi să-ţi arăţi sufletul.

Horoscop 22 februarie 2019. Gemeni

Nu da vina pe cei dragi pentru nereuşitele tale, pentru că ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a te sprijini, dar nu ai ţinut cont de sfaturile lor. Tu eşti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i împovăra pe ei cu eşecurile tale. Da, poţi asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui să te abordeze cu replici de genul ţi-am spus eu, pentru că e prea târziu să-ţi mai facă reproşuri.

Horoscop 22 februarie 2019. Rac

Ai mare noroc de prezenţa unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluţia de care ai tu nevoie. Ascultă ce are de spus, urmează-i sfaturile şi cere-i ajutorul, pentru că cele mai bune lucruri care se ivesc azi în calea ta au la bază o comunicare sinceră şi deschisă şi capacitatea de a asculta ce are celălalt de spus. Nu deţii tu singur cheia problemei astăzi, de aceea trebuie să stai cu urechile pâlnie la informaţiile transmise de prietenii sau colegii tăi, pentru că ei ştiu mai bine ce trebuie făcut în situaţia de faţă.

Horoscop 22 februarie 2019. Leu

A venit vremea să treci la fapte, deci să depăşeşti faza detaliatelor planuri teoretice, a adunării de informaţii, a studiului aprofundat, pentru că acum deţii toate mijloacele concrete de a-ţi pune ideile în aplicare. Toate vor merge ca pe roate pentru că ştii exact pe ce te bazezi, ai informaţiile cele mai eficiente şi poate te bazezi şi pe unele experienţe mai vechi care au dat roade de minune.

Horoscop 22 februarie 2019. Fecioară

Casa e locul cel mai frumos din lume şi tot ce-ţi doreşti e să te întorci acasă după o zi de muncă şi să te bucuri de atmosfera relaxantă, senină, pozitivă de aici. Copiii sunt şi ei prin preajmă şi fac atmosfera şi mai plăcută, iar prezenţa persoanei iubite e un dar divin, pur şi simplu! Priveşti la tot ce înseamnă cercul tău intim, domiciliul, locuinţa, camera ta ca la cel mai minunat lucru din viaţa ta şi îţi dai seama că eşti extrem de ataşat de casa ta, cu tot ce înseamnă ea.

Horoscop 22 februarie 2019. Balanță

Te alături unui grup de persoane printre care te simţi foarte bine, dar până la un punct: bârfa. Nu-ţi place să iei parte la asemenea discuţii răutăcioase şi invidioase, mai ales dacă vizează persoane faţă de care tu ai respect şi afecţiune. Mai bine ieşi din acel mediu, chiar dacă la prima vedere ţi-a făcut plăcere să fii şi tu printre ei, pentru că vei descoperi că discuţiile vor denatura de la simple bârfe la reale acuze sau atacuri la persoanele din afara acelui grup.

Horoscop 22 februarie 2019. Scorpion

A venit vremea rezultatelor materiale ale unei acţiuni la care ţi-ai adus contribuţia cu pasiune. Dar pentru că nu ai fost doar tu implicat, ci un întreg grup de persoane, trebuie să vă recunoaşteţi unii altora rolul, pentru că nu s-ar fi ajuns aici dacă nu ar fi participat cu toţii în mod egal. După ce aţi lucrat cot la cot împreună, acum puteţi celebra reuşita tot împreună, împărţind roadele materiale tocmai culese şi de care sunteţi cu toţii mândri.

Horoscop 22 februarie 2019. Săgetător

Horoscop 22 februarie 2019. Nu trebuie să duci după tine, la nesfârşit, dezamăgiri sau amintiri care încă mai dor. E posibil ca cineva să fi greşit enorm faţă de tine cândva şi îi porţi şi astăzi pică, dar numai de tine depinde să închizi acel capitol odată pentru totdeauna. Omul mai şi iartă, mai şi uită, şi acelaşi lucru trebuie să-l faci şi tu acum, pentru că ostilitatea nu face bine nimănui. Amintirile neplăcute pot dispărea dacă şi tu vrei asta, pentru că pot semăna cu nişte obsesii cu care te mai otrăveşti din când în când fără rost.

Horoscop 22 februarie 2019. Capricorn

Nu ajunge doar să aştepţi pasiv ca un vis să ţi se împlinească, ci să-ţi creezi o strategie, măcar la nivel teoretic, prin care poţi ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merită folosite, ai şi relaţii de care te poţi folosi, ai baza acumulată în timp ce îţi oferă informaţia adecvată, deci ajunge doar să sondezi un pic prin bagajul tău de cunoştinţe pentru a găsi calea cea mai potrivită. Vorbeşte cu alţii despre planurile tale, pentru că s-ar putea să găseşti şi alte persoane care vor acelaşi lucru, şi v-aţi putea uni forţele în acelaşi scop.

Horoscop 22 februarie 2019. Vărsător

Horoscop VINERI 22 FEBRUARIE 2019.Se termină brusc o sursă de venit pe care te-ai bazat o perioadă. Bugetul tău poate suferi un hop abrupt, de parcă ieri aveai suficient cât să te simţi în siguranţă, iar azi te trezeşti în faţa unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situaţii să se afle şi unele decizii greşite pe care le-ai luat de curând cu privire la banii personali, cheltuind în neştire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atât de util pe cât credeai. Fii mai drastic în cheltuieli, renunţă la unele cumpărături dacă nu sunt necesare în acest moment, pentru că eşti gata să faci o nouă prostie financiară!

Horoscop 22 februarie 2019. Pești

Te faci vinovat de o situaţie din care altul a avut mult de suferit, dar nu ai avut curajul de a-ţi recunoaşte greşeala sau de a o repara cumva. Duci cu tine această pată pe care încerci s-o tot ascunzi, dar, dacă nu se vede, nu înseamnă că nu vor exista momente când ţi se va critica eroarea. Sancţiuni pot apărea şi după atâta vreme de când ai comis greşeala respectivă, pentru că au existat mărturii care pot oricând să scoată la lumină faptele tale.