Horoscop. Află ce îți rezervă astrele la început de săptămână!

0

Berbec

Astăzi nu mai ai acces la idei superioare, concepții care te pot ajuta să îți schimbi viața sau accesul la acestea este condiționat de o anumită pregătire prealabilă.

Taur

Este important să fii deschis la nou, dar și să faci o selecție a acestor noutăți, ca să nu ajungi să îmbrățișezi idei străine de tine, prea îndepărtate de concepțiile tale anterioare.

Gemeni

Pot să apară unele dificultăți la serviciu și nu sunt deloc simple, cer o schimbare a modului sau a ritmului de lucru. Va conta orice efort sincer pe care ești dispus să-l faci.

Rac

Comunicarea cu cei dragi este mai dificilă și prin cuvinte și prin gesturi sau sentimente. In astfel de situații, cea mai bună soluție este să fii calm și sincer cu cei din jur.

Leu

Cei din familie ar putea cere explicații în legătură cu deciziile luate, deși la momentul respectiv nu și-au exprimat părerea. O atitudine pașnică va ajuta foarte mult la buna înțelegere.

 Fecioară

Chiar dacă te simți luat pe sus de evenimente pe care nu le înțelegi prea bine, ar fi de dorit să nu le respingi, doar din acest motiv. Ceea ce nu înțelegi acum nu e, neapărat, rău.

Distribuie prietenilor

Balanță

Ai o problemă de administrare a unor sume de bani sau a unor bunuri comune cu familia. Ai nevoie de cooperarea unor oameni cu care nu mai ești în relații bune.

Scorpion

Există posibilitatea să ajungi într-un punct periculos în relația de cuplu, să nu vrei să mergi mai departe și în felul acesta să refuzi și un eventual compromis care ar aplana conflictul apărut.

Săgetător

Ești bulversat de schimbările din ultima vreme, dar nu ai de ce să te lași copleșit de ele, chiar tu le-ai inițiat sau le-ai dorit și este necesar să nu uiți acest lucru.

Capricorn

Gândul cel bun este mai puternic astăzi, dar dacă întâlnește prea multe obstacole, s-ar putea să-l prinzi mai greu sau să fie serios bruiat până ajunge la tine.

Vărsător

Poate ar fi util să privești cu atenție la lecțiile de viață pe care le tot primești de ceva timp de la cei din anturajul apropiat. Chiar dacă nu ți se par cine știe ce, tot te atrage ceva la ele.

Pești

Este posibil să te trezești cu solicitări mai puțin obișnuite la serviciu sau să fii mai puțin dispus să faci anumite lucruri, dar după câteva momente de reflexie, vei înțelege și le vei accepta.