Horoscop. Află ce zodii sunt avantajate în această toamnă!

DISTRIBUIȚI
horoscop, previziuni astrale

BERBEC
Berbecii pot primi burse de studii, moșteniri sau credite avantajoase. Pentru cei singuri, se anunță multe oportunități sentimentale. În cuplu, se intensifică flacăra pasiunii.

TAUR
Taurii singuri își pot găsi sufletul pereche. Cei care au o relație analizează, deschis, toate problemele. Decizia de a rămâne sau nu împreună se ia de comun acord.

GEMENI
Gemenii sunt apreciați și promovați la serviciu. Cei care își caută un loc de muncă sunt ajutați de astre, în special după 15 octombrie. Eventualele probleme de sănătate vor fi date uitării.

RAC
Racii au noroc în dragoste. Persoana iubită le împărtășește sentimentele. Relația cu copiii este excelentă, iar proiectele celor creativi au mare succes. Racii singuri își găsesc jumătatea.

LEU
Leii își cumpară o casă nouă sau își reamenajează locuința. Leii singuri doresc să se așeze la casa lor. Structura familiei se modifică prin nașterea unui copil sau căsătoria unei rude apropiate.

FECIOARĂ
Pentru Fecioare, călătoriile, negocierile, relațiile cu frații și vecinii sunt favorizate de astre. Unele Fecioare vor semna contracte avantajoase, altele își vor relua/continua studiile.

BALANȚĂ
Balanțele câștigă mai mulți bani, în special din proiecte începute după data de 19 octombrie, când e Luna Nouă în zodia lor. În privința parteneriatelor, apar schimbări neașteptate.

SCORPION
Scorpionii sunt favorizați de astre: în octombrie, Marele Benefic Jupiter intră în zodia lor și le aduce noroc cu carul. Ei își pot îndeplini orice vis, dacă sunt corecți și nu forțează nota, bazându-se prea mult pe șansa lor.

SAGETĂTOR
Săgetătorii au protectori care intervin, discret, la momentul oportun și îi scapă de probleme profesionale și financiare. În plan sentimental, este posibilă reluarea unei relații din trecut.

CAPRICORN
Capricornii își fac noi prieteni, în special printre colegi sau persoane care au aceleași interese. Devin foarte activi pe rețelele de socializare, iar pentru cei singuri, în acest fel, apare și iubirea.

VĂRSĂTOR
Vărsătorilor le surâde norocul. În septembrie, călătoresc mult. Din octombrie, în carieră sunt de așteptat succese extraordinare. În iubire, un nou partener le poate schimba viața.

PEȘTI
Peștii care își doresc să se mute în străinătate își indeplinesc dorința. Cei singuri, își întâlnesc sufletul pereche. Stilul de viață al Peștilor se schimbă radical. În bine!