Horoscop luna august! Relaţii amoroase, cumpene şi tensiuni

DISTRIBUIȚI
horoscop cariera 2017

Berbec

Din fericire, luna august se dovedește a fi una excelentă pentru tine. Nu ai parte de cumpene majore, iar totul merge ca pe roate atât în privința relațiilor amoroase, a banilior sau sănătății. August 2017 este o lună în care vei putea străluci la maximum, fără să ai parte de neplăceri care să-ți umbrească viața.

Taur

În plan personal, te confrunți cu unele situații mai tulburi, pe care nu știi cum să le abordezi. Ești obișnuită să rezolvi totul simplu și eficient, fără prea multă dramă și fără exagerări. Cu toate acestea, nu reușești să găsești atât de repede pe cât ai vrea soluții la problemele tale personale, iar asta îți va da o stare neplăcută.

Gemeni

Poți avea unele mici neplăceri legate de locuința ta sau alte proprietăți pe care le deții. Apar mici detalii pe care nu le-ai luat în seamă, dar care reușesc să-ți dea cumva planurile peste cap. Dacă este vorba de acte, semnarea unor documente sau realizatrea unor contracte, este posibil să te confrunți cu unele piedici.

Rac

Sănătatea ar putea fi un subiect sensibil pentru nativii din Rac, în această lună. Dacă ar putea fi vorba de cumpene, atunci sănătatea este principalul motiv de îngrijorare, în special în prima parte a lunii august. Ai grijă să nu te lași dusă de val și să faci excese de tot felul, care apoi te pot costa mult.

Leu
Din fericire nu te confrunți cu probleme sau dificultăți în această lună. Tot ce trebuie să faci este să-ți menții sub control excesele de energie și entuziasm care te-ar putea face să iei decizii pripite sau să intri în conflicte lipsite de sens.

Fecioară
Anul acesta vei avea şanse mari de a câştiga mai mulţi bani, însă trebuie să fii foarte energică şi pusă pe treabă. O ofertă de nerefuzat îşi va face apariţia la mijlocul anului şi va veni cu o schimbare radicală pentru tine. Fie te muţi cu jobul în alt oraş, fie îţi schimbi complet domeniul de activitate, cert este că buzunarele se vor umple cât ai clipi. Dacă se aduce în discuţie problema unei moşteniri, ai grijă să procedezi în conformitate cu legea pentru a avea linişte!

Balanţă
Dacă în plan amoros și profesional stai excelent în această lună, ai putea avea parte de cumpene în ceea ce privește starea de sănătate. Nu ești tocmai în apele tale, iar micile neplăceri cu care te confrunți din această cauză riscă să-ți umbrească celelalte reușite.

Scorpion
Din fericire pentru tine, luna august se va dovedi a fi una foarte bună, fără să ai parte de cumpene sau probleme importante. Chiar dacă apar mici neplăceri, care sunt inevitabile, reușești să le depășești fără să faci prea mare caz. Dacă de obicei dramatizezi orice detaliu care nu este pe placul tău, luna aceasta vei putea să treci cu vederea ceea ce te nemulțumește.

Săgetător
Luna august se va dovedi cu adevărat o lună de cumpănă pentru tine. Apar tot felul de situații care necesită schimbări, care te determină să-ți pui întrebări dificile și să cauți soluții. Este o perioadă a transformărilor atât în plan profesional, cât și în cel personal, dar când se va încheia, vei fi mândră de realizările tale, în mod sigur.

Capricorn
Punctul tău sensibil luna aceasta este starea de sănătate. Trebuie să-i acorzi mai multă atenție ca de obicei și să ai grijă să nu te suprasoliciți. De asemenea, chiar dacă te ia valul și îți canalizezi întreaga atenție asupra proiectelor profesionale, este esențial să-ți amintești că sănătatea este cea mai importantă.

Varsător
Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar, însă ele nu vor veni din primele luni ale acestui an. Trebuie să ai răbdare şi vei reuşi să îţi umpli conturile. Axează-te doar pe lucrurile concrete, evită supoziţiile şi promisiunile, dar nici nu trage de nimeni pentru a munci cot la cot cu tine. De una singură vei reuşi mai mult în viaţă, plus că te vei bucura doar tu de câştig.

Peşti
Trebuie să acorzi mai multă atenţie banilor în acest an, mai ales dacă până acum ai tot avut probleme în acest sector al vieţii tale. Concentrează-te şi fă paşi mici, dar de succes în cariera ta, indiferent dacă e vorba de studii sau de locul de muncă. În prima parte a anului cheltui bani în mod nejustificat şi inutil, iar în cea de-a doua parte vei munci pe brânci pentru a-i recupera sau a câştiga mai mulţi.