Horoscop! Zodii favorizate în luna februarie!

7

A doua lună din 2017 din an ar putea fi pentru toţi nativii din zodiac o lună de vârf. Pentru reprezentanţii a cinci zodii lucrurile nu sunt probabil, ci clare.
 Berbec
Încăpățânarea și îndârjirea cu care îți menții punctul de vedere, chiar și în fața șefilor, nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Totuși, firea ta sociabilă și faptul că ești dispusă să întinzi o mână de ajutor, îți dă oportunitatea să cunoști noi oameni și să legi prietenii de durată.
Taur
În ciuda zăpezii și a frigului de afară, pe care nu prea le îndrăgești, ai un tonus de zile mari. Te angajezi în sarcini care îți pot aduce un venit suplimentar și pe care, în ciuda efortului depus, reușești să le îndeplinești la termen. Persoana iubită te susține în tot ceea ce faci.
Gemeni
La locul de muncă ai parte de ceva tensiuni în prima parte a lunii, însă, în ciuda acestor evenimente, este posibil ca în cea de-a doua parte să obții o promovare. În viața de cuplu, situația este mai roz ca oricând, iar iubitul îți pregătește o surpriză de proporții după data de 20 februarie.
Rac
Pentru că dedici tot timpul serviciului și ieșirilor cu prietenele, să nu te miri dacă iubitul îți reproșează că îl neglijezi. Nativele care nu sunt încă într-o relație nu au prea mari șanse să își găsească alesul, în ritmul acesta.
Leu
Pentru că nu îți place să fii strânsă la pungă, contul tău este mereu aproape de zero, însă în această lună, cu toate planurile romantice pe care le ai, este posibil să fii nevoită să te îndatorezi la părinți.
Fecioară
În prima parte a lunii poți avea parte de ceva tensiuni în relație, dar asta nu înseamnă că planurile tale pentru Ziua Îndrăgostiților s-au dus pe apa sâmbetei. În cea de-a doua săptămână, situația se schimbă și așa rămâne până la final de lună. La muncă apar ceva discuții cu șefii, dar nimic de care să te îngrijorezi.
Balanţă
Te simți nedreptățită, atât în familie, cât și la serviciu, și este posibil să arunci acuzații nefondate, de care să îți pară rău, când lucrurile se vor lămuri. Situația este destul de neagră aproape toată luna, iar singurele zile în care te vei simți cu adevărat liniștită sunt cele de 16 și 23 februarie.
Scorpion
Tinzi să speli rufele în public, ori de câte ori te cerți cu cei dragi, ceea ce ajunge să deranjeze la un moment dat. Dacă nu acționezi impulsiv, situația se remediază, în caz contrar, este posibil ca relația cu cineva drag să se deterioreze grav.
Săgetător
Deși ai buzunarele goale, ai o grămadă de planuri pentru finalul de lună, ceea ce te face să economisești la sânge în prima parte din februarie. La serviciu nu se întrevăd evenimente neplăcute. În cuplu apar ceva scântei în a doua săptămână din lună.
Capricorn
Ți se oferă o oportunitate greu de refuzat, fie semnezi un contract ce îți va garanta liniștea câteva luni de acum încolo, fie vei obține o promovare. Deși în familie mai sunt ceva discuții, nu ai de ce te teme. Îți place să fii înconjurată de prieteni, iar în luna februarie planificați câteva petreceri, pentru a uita de frigul de afară.
Vărsător
Ești puțin irascibilă în prima parte a lunii. Se pare că la serviciu colegii îți fac șicane, așa că găsești refugiul în sânul familiei, unde ți se pare că găsești mereu înțelegere. În realitate, vei fi dezamăgită să descoperi că cineva la care țineai foarte mult, te sapă pe la spate.
Peşti
Ferește-te să te lauzi prea mult în fața prietenilor cu reușitele tale, căci invidia lor îți va strica toată buna dispoziție. Mai mult, este posibil să nu mai scapi de gura lor. Cel mai bine este să adopți exact strategia lor, să fii rezervată în destăinuri de orice tip și să te bucuri pur și simplu de prezența lor.