prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

I-a dat de gol Ro-alert! Cinci elevi eliminați în Argeș!

Cinci elevi au fost eliminați de la a doua probă a Bacalaureatului după ce au fost dați de gol că au intrat cu telefoanele în centrele de examinare de Ro-alert. Este vorba despre un elev de la Liceul Tehnologic Auto Câmpulung, un elev de la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, doi elevi de la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” și unul de la Liceul Tehnologic „Dacia”.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

„În perioada 1- 4 iulie 2024 se desfășoară probele scrise din cadrul examenului național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024. Astăzi, 2 iulie 2024, s-a derulat proba obligatorie a profilului. La nivelul județului nostru, s-au constituit 15 centre de examen. Au fost 27 de cazuri speciale. La proba de astăzi, s-au înscris 4154 de elevi și au absentat 73.

5 elevi, surprinși cu telefoanele asupra lor, au fost eliminați, conform metodologiei, din următoarele centre de examen: Liceul Tehnologic Auto Câmpulung (1 elev, serie anterioară), Colegiul Tehnic ,,Costin D.Nenițescu” Pitești (1 elev, serie anterioară), Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu” Mioveni (2 elevi, serii anterioare), Liceul Tehnologic ,,Dacia” Pitești (1 elev, serie curentă). Următoarea probă scrisă, cea la alegere a profilului și specializării, va avea loc joi, 4 iulie 2024.

Rezultatele inițiale vor fi afișate în data de 8 iulie 2024, până la ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse tot în data de 8 iulie 2024, în intervalul orar 12.00-18.00” potrivit ISJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs