I-a distrus mașina! Scandal monstru în trafic!

În seara zilei de 25 februarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că un bărbat ce avea o stare conflictuală cu o altă persoană, i-ar fi lovit autoturismul, provocând avarii în zona portierei.
Bărbatul bănuit a fost identificat de polițiști, în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Pitești, iar cu ocazia deplasării la locuința acestuia, polițiștii l-au depistat în flagrant, în timp ce agresa fizic pe soția acestuia. Ca urmare a modului în care cel în cauză a fost surprins, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 253 și 371 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
În noaptea de 25 spre 26 februarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 februarie, cel în cauză să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.