Iani Popa își pregătește revenirea în PNL!

257

Iani Popa își pregătește revenirea în PNL! Senatorul argeșean a văzut că nu va mai avea nicio șansă de a mai prinde un mandat la următoarele alegeri parlamentare și negociază în Constanța și la București să revină în rândurile liberalilor.

Potrivit unor surse, Popa ar fi vrut să se întoarcă în PNL Argeș, dar, după cum a lăsat organizația în momentul în care a demisionat din funcția de președinte, s-a lovit de un refuz categoric. Astfel, i-a rămas varianta de la Constanța, unde își face veacul de aproximativ doi ani de când a fost numit președinte ALDE de către fostul coleg de partide, Andrei Gerea.

Acest lucru a atras nemulțumirea liberalilor constănțeni, dar sunt șanse ca liderii politici de la București să îl impună pe o listă a organizației PNL de la malul mării. Și asta datorită apropierii de Alina Gorghiu.

Dacă nu se va reuși acest lucru, Iani Popa riscă să rămână în istoria postdecembristă ca trădătorul care a primit de la PNL cele mai multe funcții, deși este foarte apropiat de anumiți pesediști cu state vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here