Imaginea dezolantă a unui parc din Câmpulung, acoperită de inimi roșii!

38

Imaginea dezolantă a unui parc din Câmpulung, acoperită de inimi roșii! Autoritățile locale au găsit soluția pentru imaginea unui parc lăsat de izbeliște din cauza unui proiect care nu a fost dus la bun sfârșit.

Mai mult de nevoie, nu din proprie inițiativă, comercianții au fost mutați de cei de la primărie de pe Bulevardul Pardon în parcul Kretzulescu după ce s-a creat un scandal monstru pe site-urile de socializare. Asta pentru că spațiul de pe bulevard era închiriat comercianților care vindeau sutiene și chiloți, iar mai mult decât atât faceau și mizerie și se mai urcau și cu mașinile pe spațiile interzise.

De sfântul Valentin, parcul Kretzulescu s-a umplut de inimi roșii totul fiind în contrast cu decorul dezolant. Fiind o zonă de trafic spre cel mai mare supermarket din zonă, comercianții se pare că nu se plâng din cauza vânzătorilor ca în anii precedenți.

Autoritățile locale au de gând să înceapă și lucrarea de reabilitare a Bulevardului Pardon cât mai curând posibil iar în acest caz comercianții vor rămâne mult timp în acest parc dacă mai doresc să desfășoare astfel de activități comerciale pe spațiul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here