IMAGINI HALUCINANTE pe terenul de tenis: O adversară a Simonei Halep s-a bălăcărit cu antrenorul! VIDEO

12

Scandal imens pe terenul de tenis. O jucătoare s-a certat de faţă cu toată lumea cu propriul antrenor. Totul s-a întâmplat în timpul meciului. Yulia Putintseva, numărul 52 WTA a fost protagonista unui nou episod furios, în care a fost implicat și antrenorul său. Putinseva participă la turneul WTA Premier “Connecticut Open” de la New Haven, iar în primul tur a întâlnit-o pe franțuzoaia Alize Cornet, locul 45 WTA.

Condusă cu 3-0 în primul set, Putinseva și-a chemat antrenorul într-o pauză, iar schimbul de replici dintre cei doi a devenit tensionat și s-a transformat într-un dialog plin cu jigniri:

Yulia Putintseva: Mesteci și te uiți la clipurile tale nenorocite. Ești prost?

Antrenor: Ce s-a întâmplat, Yulia?

Yulia Putintseva: Ce s-a întâmplat? Nu aplauzi niciodată când câștig un punct. Stai acolo degeaba și te uiți la clipurile tale.

Antrenor: Ești nebună?

Yulia Putintseva: Tu ești nebun! Am avut un ghem lung, tu ai stat degeaba și nu ai aplaudat.

Antrenor: Păi a fost greșeala ei acolo.

Yulia Putintseva: Și ce dacă? Ei aplaudă când greșesc eu.

Antrenor: Și ce o să faci pe teren dacă te aplaud eu? Ai vreun plan?

Yulia Putintseva:Bine, nu mă susține atunci. De ce ai mai venit aici? Du-te și uită-te la videourile tale.

În urmă cu patru ani, jucătoarea Coco Vandeweghe a acuzat-o pe Yulia Putinseva că a jignit-o după un meci câștigat de sportiva din Kazahstan. „Nu am jucat niciodată împotriva unei persoane atât de lipsite de fair-play Cum poți să mă jignești atât de urât, în condițiile în care ai mai și câștigat meciul. Cuvintele ei au fost „ești o jucătoare îngrozitoare, doar serviciul e de tine. Eu câștig toate ghemurile”.

Yulia Putinseva a pierdut meciul cu Alize Cornet la scorul 6-0, 6-0. Ulterior, ea și-a cerut scuze antrenorului pe o rețea de socializare, susținând că era foarte tensionată în acele momente și s-a lăsat pradă impulsivității, conform Digi 24.