prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Imagini inedite din interiorul Argeș Mall! Marea deschidere se apropie!

Pregătirile pentru deschiderea celui mai mare centru comercial din zona de Sud Est a României au intrat pe ultima sută de metri, iar djoi dimineață Argeș Mall își va deschide porțile pentru piteșteni, argeșeni și pentru orice va dori să îi treagă pragul. Magazinele care vor găzdui cele mai cunoscute branduri au fost compartimentate și branduite, scările rulante au fost montate, finisajele sunt aproape finalizate, iar în această perioadă sunt aduse și amenajate stocurile, astfel încât pe data de 25 aprilie totul să fie pus la punct.

În numai un an și jumătate, dezvoltatorul Prime Kapital a reușit să ridice de la sol unul dintre cele mai mari centre comerciale, dar și să construiască, pe fonduri proprii, o pasarelă auto-pietonală care să lege cartierul Tudor Vladimirescu de zona Frații Golești, pe care o va dona în perioada imediat următoare municipalității.

Vă reamintim că Argeș Mall, destinația fabuloasă pentru experiențe de shopping și de divertisment de neuitat, își deschide porțile pe 25 aprilie chiar în inima orașului tău. Descoperă locul unde moda întâlnește inovația, preparatele din food court satisfac orice poftă, iar distracția și relaxarea se îmbină perfect pentru a-ți oferi momente memorabile alături de cei dragi.

Sursa foto: Pitesti, orasul meu! – Ciprian Peter

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs