Imagini revoltătoare! Rromi filmați când furau de pe șantierul drumului expres Pitești – Craiova! VIDEO

76

Imagini revoltătoare filmate pe drumul expres Craiova-Piteşti, aflat în lucru. O dronă a surprins mai multe persoane de etnie în timp ce furau de pe șantierul drumului expres.

Din câte se pare, filmările au fost făcute pentru a arăta stadiul lucrărilor, doar că la un moment dat a fost surprinsă o căruţă din care coboară mai multe persoane, bărbaţi, femei şi copii, care, la un moment dat au început să încarce în atelaj diverse materiale.

O copilă îşi dă seama că sunt filmaţi cu drona şi dă alerta. O femeie îşi acoperă faţa, nu înainte de a arăta semne obscene. Căruţa se pune ulterior rapid în mişcare, pornind către satul din apropiere. Se şi pierde, de altfel, la scurt timp în stufăriş.

Poliţiştii au reacţionat şi şi-au trimis colegii de la postul de poliţie din apropiere să-i identifice pe făptaşi. „La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt nu există nicio plangere privind sustragerea unor bunuri din zona în care se efectuează lucrari de construcţie a Drumului Expres Piteşti-Craiova, în apropierea localităţii Barza. În urma unor imagini apărute în mediul online, poliţiştii Postului de Poliţie Barza s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârşit fapta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here