Imagini șocante la Spitalul Județean Argeș! Conducerea unității…

12

Într-un sistem sanitar şi aşa plin de hibe, oamenii leşină, doborâţi de arşiţa, inclusiv în unităţile de primiri urgenţă ale spitalelor. O pacienta de 78 de ani şi-a pierdut vineri conştiența în holul Spitalului Judeţean din Piteşti, după ce a stat două ore într-o căldură sufocantă.

Medicii spun că, încă de acum o luna, i-au cerut managerului să repare aparatul de aerul condiţionat, dar nu s-a luat nicio măsură.

„Pentru reaparea aerului condiționat și verificarea lor din sectorul de urgență, referatul a fost făcut în 29 iunie, ulterior am insistat să elaboreze metodologia alegerii firmei. S-a încercat de mai multe ori schimbarea acestuia, nu știu de ce nu s-a făcut nimic” a anunțat asistentul șef Aurelian Cremenescu

„Nu trebuie să îl muștri tu și să îi ții morală că s-a îmbolnăvit”

Directorul medical Adrian Stoiculescu a anunțat că unitatea va ancheta cazul asistentei care a lăsat o bătrână să leșine în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș. „Bolnavul vine la spital nu de plăcere și prin atitudinea pe care față de el să îi dai încredere că a venit într-o unitate de elită care îl va ajuta să se vindece. Nu trebuie să îl muștri tu și să îi ții morală că s-a îmbolnăvit. Având în vedere atitudinea față de bolnav, se va face o anchetă administrativă. Comisia de etică se va întruni miercuri și se va stabili consecințele. Se poate schimba locul de muncă, unde nu este în contact cu pacienții” a spus directorul medical Adrian Stoiculescu.

Video: Mihai Neacșu