Imagini spectaculoase! A început construcția Autostrăzii Pitești – Sibiu VIDEO

133

Au început lucrările la autostrada Pitești – Sibiu! Asociația Pro Infrastructura a postat pe pagina oficială a rețelei de socializare imagini filmate cu drona cu lucrările făcute până în acest moment pe Tronsonul I al celei mai așteptate autostrăzi.

„Am făcut prima noastră filmare aeriană cu secțiunea 1 a Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești. Aproape 613 milioane de lei fără TVA este valoarea contractului pentru cei 13,17 km dintre Sibiu și Boița, cu termene de proiectare 12 luni și execuție de 3 ani, lucrările debutând în martie 2020.

Deși este scurt, acest prim lot nu este lipsit de poduri și viaducte spectaculoase, cele mai mari ajungând la 650 metri lungime și 30-40 înălțime.

Chiar dacă șantierul a pornit cu dreptul, constructorul (Porr) fiind bine mobilizat, există în continuare probleme birocratice nesoluționate, cum ar fi porțiunile de pădure care trebuie scoase din circuitul forestier de statul român. Solicităm ministerelor și agențiilor implicate să urgenteze această procedură!” au scris reprezentanții asociației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here