prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Impact devastator între două TIR-uri și o camionetă pe A1! Nouă răniți!

Nouă persoane au fost rănite în urma unui grav accident petrecut în această dimineață pe Autostrada A1. Din primele informații, două TIR-uri și o camionetă de transporta marfă au intrat în coliziune la kilometrul 245 pe sensul de mers Sibiu- Sebeș. În urma evenimentului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar la fața locului au intervenit 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de descarcerare, 1 mașină de stingere, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 4 ambulanțe SAJ.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE ANGAJAȚILOR FERMEI DACILOR! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN NOAPTEA TRAGEDIEI?

Una dintre victime, un bărbat de 40 ani, a fost preluat de către elicopterul SMURD, iar restul victimelor de către echipajele medicale. După ce au primit primele îngrijri, acestea au fost transportate la spital.

„După sosirea la fața locului, s-a constatat ca sunt implicate în accident 9 persoane. În acest moment, toate cele 9 persoane au fost asistate medical toate sunt conștiente. Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare este vorba despre un bărbat și o femeie. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular. Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.

Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular. Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a Spitalului Militar din Sibiu. A noua victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital”, arată ISU Sibiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs