prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Impact violent între o mașină și o autoutilitară în Bascov! Două persoane rănite!

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp la ieșirea din localitatea Bascov. Din primele informații, un autoturism și o autoutilitară au intrat în coliziune, iar în urma impactului, două persoane au suferit mai multe leziuni și au fost preluate de echipajele SMURD și Ambulanță, care le acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Un alt eveniment rutier s-a produs în localitatea Bascov și sunt implicate o autoutilitară și un autoturism. Pompierii asigură măsuri specifice de prevenire a incendiilor, iar un echipajele SMURD și SAJ monitorizează două victime” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs